torstai 3. toukokuuta 2012

Vapputunnelmia

Näin se olisi vappukin takana. Vietimme rauhallisen ja ennen kaikkea mielettömän hauskan vapun ystävien kesken Jennyn Talossa. Aatto kului syödessä, höpötellessä ja lautapelien merkeissä. Lapset viihtyivät pihalla trampoliinilla hyppien sekä "sählyä" pelaten. Saipa myös ihastella 3-kuukautisen kummipojan vauvan tuoksua!
Eli kaiken kaikkiiaan täydellinen vappuaatto.

Vappupäivänä menimme sitten aamusesta Sastamalan museo-ja harrasteajoneuvojen vappuparaatia katselemaan. Olihan siellä vaikka kuinka upeita ajoneuvoja, mietimmekin miehen kanssa että sinnehän voisi itsekkin ensi vuonna vaikka osallistua tuolla appiukon vanhalla upealla Jaguarilla ;)


Vapputorilta sitten suuntasimme kohti Hotelli Ellivuoren vappu buffettia ja maukastahan se oli, vaikka aika hukkaanhan se menee maksaa lasten osallistumisia seisoviin pöytiin kun nippa nappa syövät sen muutaman lihapalan ja perunan. Itse kyllä sitten yrittikin syödä niin että napa rutisee :D

Talokuume sen kuin vaina kasvaa, sen verran upeita taloja näkyi tuolla matkan varrella! Pakko olisi saada tehtyä kaikkee uutta, en vain  tiedä olisiko parempi ratkaisu tehdä tähän vai odottaisiko menisikö talo mahdollisesti kaupaksi. Kärsivällisyys kun ei ikinä ole ollut minun parhaita puoliani...
No mutta vappupäivää jatkoimme melkein iltayhdeksään asti Jennyn talossa ja kävimme myös uittamassa hieman Helga-neitiä. Se kun löysi niin ihanan kuraojan missä telmiä niin pakkohan se oli puhtaaksi saada. Muutenkin oli niin ihana kesäinen keli kun aurinko paistoi pilveettömältä taivaalta ja nurmikko niin vihreänä. Hyvin on muuten meidän vauvatkin kasvaneet ja yksi on jopa saanut uuden kodin minne pääsee sitten kun on kasvanut ja on sen 12-viikon luovutusiässä. Alkavat kovasti jo pyrkiin laatikosta maailmalle ja kaikilla silmätkin jo isosti auenneet. Kahdesta tummasta en ole varma tuleeko niistä hieman pisempikarvaisia sillä niitten turkin joukossa on vaaleampia yksittäisiä pitkiä karvoja. Mutta aikahan sen sitten näyttää.


Eläinvauvoja on saatu ihastella enemmänkin kun kävimme isälläni katsomassa söpöläistä varsaa. Oli kyllä aivan ylisuloinen ja niin utelias pieni tylleröinen. Oli muuten aivan kuin olisi kovinkin pohjoiseen matkustanut eikä suinkaan vain Keski-Suomeen, sillä siellä oli uskomattoman paljon lunta vielä maassa. Tyytyväisenä kyllä palasin takaisin tänne vihreämpään maisemaan vaikka muuten viettäisin kyllä oikein mielelläni enemmänkin aikaa siellä suunnalla perheeni luona.


No mutta tästä onkin hyvä lähteä taas pähkäilemään hieman lisää remonttisuunnitelmia!

Palaillaan taas
JoJo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti