maanantai 28. toukokuuta 2012

Kiireitä kiireitä....

Hups, kun aika onkin taas vierähtänyt ihan huomaamatta ohitse. Kauhean paljon on tekemistä niin töissä kuin kotonakin, että juuri ei koneelle ole ennättänyt istua :(
Nytkin olisi itse asiassa oltava ihan kyllä siivoamassa asuntoa esittelykuntoon mutta sallittakoon pieni rauhallinen hetki näytön äärellä. 
Nyt on tullut oikein kunnon innostus päälle laittaa taloa ja puutarhaa kuntoon, tilasin lampitarvikkeet sekä aitataimet. Tällä viikolla pääsisi sään salliessa laittamaan allasta paikoilleen joten reunakivien keräily alkakoon. Lisäksi olen yrittänyt etsiä jotain söpöä pientä koristemökkiä siihen reunalle mutta etsinnät on pahasti retuperällä. Täytynee alkaa itse siis nikkaroimaan!
Aidaksi tilasin seuraavaa lajiketta:

Norjanangervo
Kaunis kukinto ja suht nopea kasvuinen. Mikä parasta se ei vaadi leikkausta, sopii siis näin laiskalle ihmiselle oikein hyvin :)

Puuvajakin sai viikonloppuna maalin pintaan

Ennen....

....jälkeen!
Luonnossa väri ei ole ihan noin tumma. Oikein hyvän ruskee siitä tuli ja samalla värillä olisi tarkoitus laittaa ikkunoihin uudet laudoitukset. Vajan takana on vanha kanila jonka olisin samalla värillä halunnut maalata mutta mies oli sitä mieltä että se on niin huonossa kunnossa että ei kannata tuhlata kalliita maaleja kun samaan hintaan saa uuden leikkimökin kaneille. Se sai siis purkutuomion. Ajattelinkin ensin katsoa tilannetta talon suhteen että hankinko tänne kaneja ollenkaan jos talo meneekin kaupaksi niin hankkisin ne vasta sitten uuteen pihaan.

"Tallin aarteet" 
eli siis pöytä ja lipasto saivat uudet pinnat ja tältä ne sitten näyttävät nytten:Nyt en vain oikein pidä kun valkoisen lipaston takana on valkoinen seinä, joten luulen että seinä saa myös uuden maalipinnan. Lipaston maalipinta kuultaa luonnossa hieman läpi ja saranoista ja lukosta raaputin vanhat maalit pinnalta pois, niin sain niihin kivan näköisen ruostepinnan. Mielestäni vanhat kalusteet saa myös näyttää vanhoilta :)
Seuraava tuusauksen kohde olisi sitten kirrputorilta löytnyt arkku


Sitten joskus kun taas löytyy aikaa....
Mutta tällaista tällä kertaa täällä, nyt on sitten aloitettava ne siivouspuuhat joten,

Palailemisiin
JoJo

2 kommenttia:

  1. Kadehdin sun energiaa :) Kauniita uudistuksia kaikki! Varsinkin tuo vanha lipasto, ja olen täysin samaa mieltä, että valkoinen seinä voisi kaivata pientä maali (tai tapetti) sipaisua.

    VastaaPoista
  2. Hyvinhän sitä energiaa sullakin löytyy :) Uskon että laitan vaan aika hillityn värisen vaalean maalin, samaa mitä sohvan taustaseinältä löytyy. Ei viitsi tapetteihin panostaa vielä tässä tilanteessa ;)

    VastaaPoista