perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kesäistä tunnelmaa

Kiirettä on ollut niin töissä kun arkenakin mutta se ei haittaa koska on KEVÄT ja kohta KESÄ!!
Eilen meillä oli töissä kevätjuhla ja aina on yhtä mukavaa kun kaikilla on iloinen mieli ja hauskaa tekemistä.
Itsekkin sai oman osansa jännityksestä kun minua haastateltiin radioon suoraan lähetykseen. Mutta hyvin se meni kaiketi kuitenkin :)

Kovasti olen koittanut saada asuntoa kivaan kesäiseen kuntoon mutta heikolla menestyksellä. Tällä hetkellä kun talo on myynnissä niin tuntuu niin turhalta oikeastaan mitään tehdä jos vaikka tuleekin muutto eteen. Tosin olen hieman yrittänyt miettiä laminaatteja ym. remontteja jos me päätetäänkin itse vielä tähän jäädä.
Tein kätevän pienen remonttikansion johon yritän kasata hieman päähän putkahtavia ajatuksia.


Lisäksi tänään kun etsittiin pojille lippiksiä ja vappuhärpättimiä naamiaisiin, niin tuli eteen monta pientä ja kuitenkin edullista juttua. Mitkä oli tietenkin pakko ostaa!

Ihania jääkaappimagneetteja!


Ihanan askarteluarkki vihkon. Vielä en tiedä mitä niistä keksin tehdä mutta eiköhän niistä jotakin synny :)

  
                      

Helgan kanssa lenkillä ollessamme saimme ihastella kesän ensimerkkejä. Takapihalta löysimme kukkasia missä hääri kimalainen työssään. Polulta Helga bongasi leskenlehtiä ja mielellään olisi halunnut ne pistää poskeensa, lopuksi vielä ojanpohja kuravetineen ja mutineen oli vain kerrassaan vastustamaton ja sinnehän oli aivan pakko päästä lutraamaan. 
Ja hyvää oli!

Mutta nyt täytyy alkaa iltahommiin koska aamulla aikaisin otamme suunnan kohti keskisuomea ja menemme katsomaan pariviikkoista varsa vauvaa <3

Palaillaan
JoJo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti