sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Äitienpäivän aamu alkoi kuudelta aamulla ruokapöydän maalauspuuhissa. Hieman oli kylmää vielä siihen aikaan maalailla mutta puolet siitäkin hommasta sai kuitenkin tehtyä.
Sisälle tullessani pojat jo innolla odottivat että pääsivät antamaan minulle äitienpäivälahjansa sekä korttinsa ja voi että kun molemmat olivat kovasti panostaneet askarteluihin <3

Keskipäivän aikaan lähdimme äitienpäivä lounaalle American Dinersiin ja voin kyllä todella suositella paikkaa. Ruuaksi otin pihvin röstiperunoilla, punaviini-pekonikastikkeella ja paholaisenhillolla, lisukkeena oli vielä paistettuja vihanneksia. 
mies söi myös pihvin ja pojat ottivat hampurilaisannokset. Jälkkäriksi söimme  juustokakkua mansikkakastikkeella ja kermavaahdolla ja pojat ottivat banaani ja suklaapirtelöt. Herkullista!


Taloon on myös tullut hieman lisäväriä niin kuvioitujen kuin elävienkin kukkien merkeissä!
Olohuoneen pöytään laitoin lasin alle "kaitaliinan" pirteistä paperiarkeista, näin tuli hieman väriä myös olohuoneeseen. Eteiseen on tullut söpö räsymatto ja keittiöön ihana essu. Nyt on kaksi essua, vielä kun joskus niitä oppisi kokatessa myös käyttämään :)
Kaupasta löytyi ihanan värisiä neilikoita pöytää piristämään ja kukkakaupasta pihakukka-asetelma.
  
Varastoa siivotessa löytyi lisää vanhoja silitysrautoja, näille täytyy vielä jokin paikka etsiä sillä pakkohan ne on esille saada. Ovat sen verran kivan näköisiä kapistuksia :)
 

Pihaa on tänään tullut suunniteltua urakalla, piha-allas pumppuineen lähti tilaukseen ja pensasaita on päätetty. Se vielä täytyy käydä kysäisemässä naapureilta että sopiiko heille jos semmoisen tuohon pihaan laitamme. Eli paljon on suunnitelmia, enään ei puutu kuin toteutus!
Mutta nyt tämä äiti istahtaa hetkeksi telkkarin ääreen ja valmistautuu heräämään taas töihin 4.00 ei varmaan väsytä ei....

Palailemisiin
JoJo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti