tiistai 6. maaliskuuta 2012

Aurinkoisen talvipäivän iloja!

On taas hieman päässyt venähtämään blogin päivitys, sillä aika on kulunut sängyn pohjalla 39 asteen kuumeessa. Mutta nyt on huomattavasti jo parempi päivä joten josko tämä tauti tästä vielä voitettais!

Sunnuntaina olin koiran ja lasten kanssa nauttimassa aurinkoisesta talvisäästä ulkoilun merkeissä. On niin ihanaa kun kevät alkaa selkeesti tehdä tuloaan ja päivä päivältä löytyy enemmän kevään merkkejä :)

Jotenkin aina itsekkin piristyy ja alkaa saada ihan uutta voimaa kun aurinko näyttäytyy. Kaikkea uudistusta haluaisi yrittää ennättää tekemään, niin ulkonäölle kuin kodillekkin. Töissäkin jaksaa huomattavasti paremmin kuin pitkänä ja pimeänä talvena. 
Kevät ja kesä on kyllä ehdottomasti minun suosikki vuodenajat!

Jotenkin tuntuu että varsinkin tämä talvi on ollut ihan loputtoman pitkä vaikka se alkoi kuitenkin suhteellisen myöhään, olisko sitten syy siinä että tänä talvena ei ole tullut käytyä ulkomailla tai tehtyä mitään muutakaan kummempaa. Viime tammikuussa olimme Sri Lankassa 15 päivää ja se kyllä katkaisi talven ihan mukavasti. Sitä edellinen talvi meni häitten suunnittelussa, ja sitä edeltävä taas Thaimaassa vieraillessa... ehkä sitten ensi talvena voisi taas matkustaa jonnekkin maailman ääriin :)

Sri Lankalaista tunnelmaa!No haaveilusta takaisin tähän päivään ja tähän maahan :)
Pojat siis ovat ihastuneet mummolasta löytyneisiin potkukelkkoihin ja mukavat pelithän ne onkin. Oli tarkoitus ottaa ne pojille kulkuvälineiksi koulumatkaan mutta koska tämä kevät näyttääkin hyvin sulattavan noita lumia ympäriltä niin taitaa jäädä niitten tuominen kotiin ensi talveksi. 
Ajattelin tosin että  voisin ne jo hakea nyt kesällä ja sitten yhdessä poikien kanssa laitettaisiin niihin uusi maalipinta ja poikia miellyttävä tuunaus, kiva yhteinen projekti.
Helgakin nautti kovasti aurinkoisesta säästä ja lumessa peuhaamisesta, mielipuuhaa kun on lumen sisään kaivautuminen. Pääsipä myös neiti hieman purkamaan virtaa kun kotona on niin hankala antaa vapaana juosta kun on niin monta vaaran paikkaa lähettyvillä ja kun neitiä ei kauheemmin kiinnosta tulla luokse kun kutsutaan vaan naapureitten pihat ym. paikat on paljon houkuttelevamman oloisia :D
Joten anoppilassa on hyvä harjoitella luokse tuloa hieman turvallisemmilla vesillä.

Tällaisia taas tällä kertaa..
Palaillaan
JoJo

1 kommentti:

  1. Kivan näköisiä kuvia ja näyttävät sekä lapset että koira nauttivan :) Minäkin olen haaveillut potkukelkasta tänne muutosta asti. Ovat vaan niin kalliita ostaa. Täytyisi joskus sattua hyvä löytö kohdalle.

    VastaaPoista