lauantai 17. maaliskuuta 2012

Elossa vielä :)

Juu eli niinhän siinä sitten kävi että kun influenssa oli sairastettu niin maanantaina iski kamalat jälkitaudit ja taas oltiin sängyn pohjalla. Helgalla on ollut valtavasti energiaa kun ei emäntä ole päässyt kunnolla neitiä ulkoiluttaan kun on ollut semmoset pienet 39 asteen kuumeet taas päällä. Eilen kuitenkin sain antibioottikuurit ja tänään aamulla jo uskaltauduin hieman lenkillekkin. Ihana sää oli kävellä ja Helga ihan into piukeena kun näkyi myös muita koiria, sillä kun ei valitettavasti täällä suunnassa oikein ole koirakavereita :(

Nyt kun alkaa itsellä kunto nousta niin olisi kauhea into laittaa kotia taas kevät/kesä kuosiin. Haluaisin jotain kivaa tehosteväriä johonkin ja koska huonosti näyttää löytyvän sellaisia vanhoja pinnatuoleja niin ajattelin josko olisin vain kuitenkin verhoillut vanhat varastossa olevat tuolit uuteen kuosiin. 
Keittiön pyöreän pöydän ajattelin maalata täysin valkoiseksi, nyt on vaniljan värinen ja sitten jos maalaisi myös ne tuolit ja löytäisi jonkun kivan ruusu kuvio kankaan.

Jotexilla oli yksi tämmöinen ihan kiva:


Ei nyt ehkä ole juuri sitä mitä ajattelin mutta ei pahakaan :)
Vuosi sitten juuri verhoilin kyseiset tuolit mutta kangas oli valitettavasti liian paksua ja ne ei oikein pysy kasassa kankaan kanssa joten senpä vuoksi onkin hyvä syy laittaa koko ruokailuryhmä uuteen uskoon!

Lisäksi mietinnässä on poikien huoneet, tai lähinnä toinen niistä. Pojat kun viettävät suurimman osan ajasta samassa huoneessa leikkien tai sitten toinen leikkii vain tuossa isomman pojan huoneessa ja pienempi meidän makkarissa. Eli tällä hetkellä pienemmän pojan huone on aika lailla vain leluvarasto/hamsterin terraarion käytössä.
Senpä vuoksi mietinkin sitä josko olisin kuitenkin laittanut pojat samaan huoneeseen taas toistaiseksi ja tehnyt pienemmästä huoneesta työ/vierashuoneen. Joskus meillä näin olikin mutta ajattelin silloin että olisi kiva pojilla olla omat huoneet kun niillä käy kavereita leikkimässä. Kiva ajatus mutta pojilla on niin pieni ikäero että vaikka kavereita käykin niin ne ovat kuitenkin kaikki yhdessä leikkimässä vain toisessa huoneessa ja välillä käyvät toisesta hakeen leluja. 
Tavoitteena olisi myös saada kesään mennessä rempattua pikkuvessa, sekä olohuoneen lattia. Piha kuntoon ja kattoremontti. Eli ei tässä tekeminen hetkeen lopu, rahat kyllä :D
Saas nyt nähdä mihin tässä päätyy... helpompi olisi varmaan purkaa koko tönö ja rakentaa uusi tilalle!
Mutta nyt täytyy siirtyä tästä siivoileen kun ekaan kertaan kahteen viikkoon kykenee, tällä hetkellä asumme toisin sanoen sikolätissä :)

Palaillaan
JoJo

2 kommenttia:

  1. Samaista ruusukangasta oon katellu kanssa, nättiä on!

    VastaaPoista
  2. Juu nyt jostain syystä katse hakeutuu aina vaan kaikkiin ihaniin ruusukuoseihin ja kevät kun alkaa tulla niin värejäkin pitäisi saada :)

    VastaaPoista