tiistai 21. helmikuuta 2012

Juhlan aikaa!

 Taas on viikko vierähtänyt ohitse ettei ole edes huomannut. Viikonloppu meni siis juhliessa omia sekä kaverini yhteissynttäreitä hyvin pienimuotoisesti siskoni ja heidän miestensä kesken.
Viikonloppu oli oikein onnistunut ja hauskaa oli, ensin kävimme lauantaina kaupoilla ja kirpputoreilla ja ilta menikin sitten singstarin sekä hieman iloliemen nautiskelun merkeissä :)


Tässä siskoni valmistamaa suolaisen makeaa kylmäsavuhärkä salaattia


 


Tässä hieman omatekemiä muffinseja. Täytteen ohje on kinuskikissan sivuilta, eli tässä ovat pätkismuffinssit kermakuorrutteella.
Ja tässä puolukkamuffinssit kinuskikuorrutuksella. Muffinssien koristeet olen tehnyt ihan vapaalla kädellä sokerimassasta sekä osa perhosista on pikeeriä.
Lahjojakin sain <3

Ihana maljakko johon saa laitettua kuvan "kahvaan". Malja oli täynnä turkinpippureita (suosikkikarkkeja) mutta puolet niistä meni jo parempiin suihin :DSekä ihanan lahjakorin jonka siskoni mieheineen oli hankkineet. En meinannut raskia avata koria kääreestä ollenkaan sillä se oli niin kauniisti paketoitu, mutta siskot käski ja kaikkea ihanaahan sieltä paljastui!
Aivan ihanat synttärit ja kiitokset mukana olleille <3

Palaillaan
JoJo

1 kommentti:

  1. Taidanpa itsekin tehdä joskus noita pätkismuffareita, olivat ne niin herkkuja.

    VastaaPoista