maanantai 6. helmikuuta 2012

Näpräilyn tulos


Rakas mummo tuli saatettua haudan lepoon viikonloppuna ja päivä oli yhtä tunteiden vuoristorataa. Aamupäivä meni surressa ja iltapäivä toisenlaisissa tunnelmissa kun kävimme hakemassa kotiin kultaisennoutajan pennun Helgan.
Helgasta laittelen kuvia myöhemmin kun onnistuisin neidistä nappaamaan pari hyvää otosta. On vaan semmoinen linssilude että kuono täytyy aina työntää kameraan kiinni niin suurin osa kuvista on lähikuvia Helgan viiksikarvoista :D

 Aiemmin laittelin kuvia kakkukoristeiden teosta ja alla on vielä kuva valmiista kakusta.
Kakussa on pätkiä Vuokko Laation runosta tai Eino Leinon, kirjoittajasta kun on eri lähteissä eri tietoa. Otin pätkät runon alusta koska alku sopi mielestäni mummolleni hyvin sillä vapaaksi hän jo halusi ja lopun jonka haluan uskoa muuten todeksi.
Kakku onnistui ihan hyvin vaikka hiemanhan sitä on aina kriittinen omia luomuksiaan kohtaan, mutta maku oli ainakin kohdallaan!
Hieman surulliset tunnelmat täällä on edelleen valloillaan, sillä eilen saimme juuri tiedon että mieheni pappa ja poikien isopappa nukkui pois, joten varmaankin tulee lähiaikoina toisen hautajaiskakun leipomisen vuoro :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti