sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Päivitystä tilanteeseen...

Eli siis viime viikko hurahtikin töissä ja sen ohella sairaanhoitajan roolissa koiralle. Kissa pääsi pentuja vartioidessa raapaisemaan koiraa silmään joten sen kanssa on lääkärissä juostu ja muu aika hoivattu. Nyt onneksi näyttää jo paremmalle ja huomenna on kontrollikäynti vielä eläinlääkärillä.

Mutta siis tosiaan viimeisin kunnon päivitys on tuolta viime kesältä ja onhan sen jälkeen tosiaan kaikkea ehtinyt tapahtumaan. Talon myynti ei nyt ottanut tuulta allensa joten edelleen ollaan tässä samassa huushollissa ja varmaan myös pysytään, sillä itse en oikein jaksa nyt keskittyä kaikkeen siihen mitä myynti ja näytöt yms. tuo tullessaan. Eli remontoinnit jatkuu sitä mukaan mitä keritään tekemään :)


 Meidän perhekin on kasvanut yhdellä pienellä tulokkaalla. Eli Szotyi alias Sofi-nimisellä 3-vuotiaalla kaniinimäyräkoiralla. Helga on tykännyt kovasti kun on saanut koiraseuraa ja itsekkin on mukava aina töihin lähteä kun tietää että niillä on päivän aikana seuraa toisistaan. Leikkiminen yhdessä niillä on tosiaan hieman vielä vähän hakuisassa mutta se johtunee ihan siitä että Sofi painaa sen 2kg kun taas tuo meidän punkero Helga sen 27kg. Mutta tässä hän siis on; 

Pakko oli myös kuvata tyttöjen ihanat vaaleanpunaiset pannat <3

Niin ja tosiaan tulihan sitä myös tuossa talvella ylitettyä se kolmenkympin maaginen raja. Nyt pitäisi varmaankin olla sitten jonkinmoista kriisiä, mutta kumma kyllä olo tuntuu ihan samalta kuin aina ennenkin :)
Synttäriteemana minulla oli 50-luku ja hyvin oli vieraat panostaneet ja aihe näkyi vaatetuksessa kellohameina ja nahkatakkeina. Juhlat onnistuivat hyvin vaikka moni ei päässytkään osallistumaan, juhlittiin sitten iloisissa merkeissä pienemmällä porukalla.
Ruokana oli teemaa noudatellen Hot Dogeja, salaattia, napsoteltavia sekä alkumaljoina tarjottiin pirtelöpaukut. Tottakai myös kahvit ja täytekakku kuuluu synttäreihin. Ja päivän värihän oli punainen :)
Lahjoiksi sain mm. aivan ihanan DKNY:n rannekellon, matkan Amsterdamiin sekä lahjakortin  Sunny's Fashion-liikkeeseen. 
Parhaimman lahjan, tai no ehkä eniten odotetun sain kuitenkin to-päivänä viikolla ennen synttärijuhlia;

Eli plussan tikkuun! Olimme mieheni kanssa yrittäneet vauvaa jo häitten jälkeen 2010 mutta sitten tuli lääkäreiltä tälle äipälle kielto vauvan hankintaan joten projekti lopetettiin. Lopulta saimme kuitenkin taas luvan yrittää ja reilun vuosi siinä meni ja sitten kun vähiten sitä odotti niin tärppäsi. Synttäreitten vuoksi siis olin vähän laittanut homman ajatuksissa taka-alalle koska en ole mitään tasavuosia päässyt juhlimaan ja ajattelin että nyt sitten juhlitaan kunnolla kun 30 tulee mittariin. Noh mutta toisin kävi, mikä ihana syy olla ihan "vesi" linjalla ja hauskaahan oli siitä huolimatta.
Eli nyt on viikkoja tosin jo kasassa 17+4 ja kuun lopussa saamme toivon mukaan myös mahdollisesti tietää kumpi on tulossa. 
Eli tämän myötä seuraava projekti on meidän vieras/työhuoneen (tämän hetkisen varastohuoneen) muuttaminen vauvan huoneeksi. Tällä hetkellä en oikein tiedä muuta kuin että haluan varmaan seinät joksikin vaalean kahvin väriseksi mihin on helppo sitten yhdistää valkoiset huonekalut ja tehostevärinä sitten vaaleansinistä tai vaaleanpunaista. Katsotaan nyt kuinka mieli sitten muuttuu...Eli tästä lähdetään liikkeelle;Mutta tulipa nyt sitten pitkä postaus, tähän on siis hyvä lopetella. Eli jatkossa saatte varmaankin myös vähän kuulla kaikkea odotukseen liittyvää hömpötystä sillä yritän säästää lähipiirini korvia kaikilta vaaleanpunaisilta/sinisiltä unelmilta :D

Kevätterveisin
JoJo

1 kommentti:

  1. Noniiin!!! Tervetuloa takaisin!! Parit haasteet olis sulla kans ;)

    VastaaPoista