lauantai 11. toukokuuta 2013

Haaveilua!

Niin olisi kaunis päivä laittaa puutarhaa kuntoon mutta kun tarvikkeet puuttuu :(
Noh, sain minä sentään haravoitua jonkin verran mutta sekin täytyi lopettaa kun alkoi niin mahasta ottamaan. Mutta jotain edistystä sentään tapahtuu tämänkin viikonlopun aikana sillä huomenna otetaan vasara käteen ja tehdään koirille aitaus. Me LIKE!

Sen sijaan voin sitten tämän päivän haaveilla siitä mitä tänne sisälle voisi saada aikaiseksi. Olen yrittänyt pääni miettiä puhki miten saisimme yhden huoneen lisää mutta ei sitä taida onnistua mihinkään mahuttaan. Itse voisin vaikka puolittaa meidän olkkarin ja sinne päätyyn rakentaa yhden makuuhuoneen ja vaatehuoneen mutta mies mokoma ei innostu ajatuksesta ollenkaan. Minulle riittäisi aivan hyvin puolikaskin meidän olkkarista, tosin sitten pitäisi meidän takka purkaa ja jotenkin vaan tykkään tuosta kauheasti vaikkei siitä sen kummempaa hyötyä tai iloa olekkaan. 

Eli tässä muutama vanhempi kuva meidän olkkarista. Voisin siis hyvin laittaa seinän tuohon ikkunoitten jälkeen jolloin siltikin jäisi hyvät tilat sohvalle yms... Kuvissa itse asiassa tilat näyttää oikeaa pienemmiltä vielä.


Voisin kuitenkin esitellä tässä vielä muutaman uudehkon esineen mitä on tullut lisää :)

 Vanha keinutuoli. Väriltään se oli aikaisemmin viininpunainen mutta maalasin sen pastellin liilaksi. Ensin ajattelin ihan valkoista mutta toisaalta en halua että kaikki huonekalut on valkoisiakaan.


Keittiöön on saapunut äidiltäni vaaleansininen kaappi mikä sopi kivasti maalatun tekstin alle. Kaveriltani sain sitten vaihdossa vanhoja keittiöntuoleja vastaan vanhan puusohvan. Sohvaan pitäisi ommella vielä uudet päällyset patjaan ja tyynyihin. Ja kirpputorilta löysin vihdoinkin kauan kaipaamani pinnatuolit ja vielä tosi edullisesti, 4kpl 15 €. Ensin olin ajatellut maalata tuolit neljällä eri pastellisävyllä mutta koska ovat täysin samaa väriä sohvan kanssa niin taidan pitää ne yhtenä kokonaisuutena kuitenkin.
 
Ja vielä vanha singeri jonka jossain postauksessa jo esittelinkin. Se sai uuden viran kun irroitin ompelukoneen päältä, nimittäin tietokonepöytänä. Vielä aika pelkistettynä mutta katsotaan mitä sille vielä keksii.Siinähän niitä taas olikin. Pitäisi yrittää saada olohuoneen/aulan lattia uusittua kesällä mutta kumma kun kaikki hankittavat ja tarpeelliset hommat osuukin samalle ajankohdalle. Pitäisi, pitäisi ja pitäisi. Niin harmi vaan kun toi kukkaro ei taida olla samalla aaltopituudella ollenkaan tämän ajatuksen kanssa.

No mutta näissä aatoksissa jatketaan, nyt sanoo selkä että sohvalle lomps lomps!

Terkuin

JoJo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti