sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Menneet piha"talkoot" ja alkanut LOMA!

Juu kesähän alkoi hyvin ruumillisissa merkeissä, nimittäin pihan kuntoon laittamisella. Ihan korvaamatonta apua sain Jennyn talosta ja myöskin ihan loistavaa asiantuntemusta, itsellä kun tuo peukalo ei ole kovin vihreä :)
 Ihan pohjimmaisena tarkoituksena oli istuttaa nuo Norjanangervon aitataimet mutta siinä tulikin tehtyä loppujen lopuksi yhtä sun toista ylimääräistäkin...

 Näitä meillä oli sellaiset vaatimattomat 70 kpl istutettavana ja J:lle jäi vielä 50kpl kotiinviemisiksi.


Näin parin viikon jälkeen taimet lykkää jo hyvin vihreetä varrestaan.J kaivoi myös minulle kasvimaan jossa on jo hyvin tässä vaiheessa kasvua näkyvillä. Sieltä tuli myös idea kirjoittaa kiviin mitä missäkin kasvaa.


Puistosyyreeni löysi paikkansa vanhasta liljapenkistä ( jonka yli rakas mieheni ajaa kerta toisensa jälkeen ruohonleikkurilla, josko tämä olisi sitten sen verran näkyvä kasvi että se saisi jatkaa kasvuaan..)


Hopeapaju sai lähdöt...


Mistä Gnomeo ja Helga olivat kovin innoissaan ja tarjosivat apua :)


Jäljelle jääneeseen runkoon hankin kivan lyhdyn. Täytynee vain hieman katsoa miten sen saisi siihen kaunniimmin aseteltua.


  Kesän alussa kaivoin piha-altaan ja siihen onkin alkanut kivasti kasvaan kesäkukat ympärille.


Kesäkukkia tuli hankittua urakalla sinne sun tänne, parhaimpana hankintana ihana Ahkeraliisa <3
Lipputangon tynkä näki myös sahaa niin siitä tulikin hyvä alusta kukkaruukulle.


Ojan penkasta löytyneet raparperit saivat uuden paikan pihamaalta. Ja harvalla onkaan silkkinauhalla solmittuja raparperinvarsia ;) Myöskin aitataimien mukana saapunut neilikkaruusu laitettiin maahan kasvamaan. Saas nähdä minkävärinen kukka siihen tulekaan.
  Hevosenkakkaa kului ja PALJON!Mutta kyllä nyt kelpaa tallustella pihamaalla!
Tulipa aika kuvapainotteinen postaus jälleen kerran, täytynee olla laittamatta seuraavaan kuvia ollenkaan :D
Tämä "ahkera" työläinen aloittaa nyt lomansa ja hyvin alkaakin sillä suuntana olisi heti ekalla lomaviikolla Suomipop Festivaalit! 
Oikein hyvää kesän ja loman jatkoa kaikille...Kesäkuulumisin
JoJo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti