keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Stressi!!

Huh, kauhea kiire ollut töissä ja vapaalla, hyvä kun kotona ehtii pyörähtämään!
Mutta nyt näyttäisi taas ainakin hieman alkamaan helpottamaan :) Koirille saatiin viikonloppuna vihdosta viimein rakennettua aitaus pihaan ja hyvinhän nuo tuolla viihtyvät. Tai no ainakin Helga joka ei sisällä olisi enään ollenkaan. Järjestipä se hieman näppäränä tyttönä taas minulle ohjelmaa kun yksi aamu oli avannut taas oven ja lähtenyt reissuun. Poika soitti minulle töihin ja pakkohan se oli äkkiä lähteä sitä etsimään, löytyi onneksi ihan melkein pihapiiristä kun tuli tuolta metsästä kun sitä aikani kutsuin ja vihelsin. Onneksi ehjänä, sillä oli varmaan ollut tuon ison autotien juurella ojassa uimassa. Sen verran oli päästä tassuihin märkä ja musta. Mutta tässä siis koirulit nauttivat tarhastaan :


Nyt pitäisi vielä keritä viikonloppuna maalata nuo tolpat ja liukumäen torni ja poistaa loputkin lammesta. Tosin ajattelin jos sitä sittenkin suurentaisi ja tekisi Helgalle viilennyspaikan, se kun niin rakastaa tuota vettä :)



Mutta sitten hieman vauva-aiheisiin. Kaikki on kovasti kyselleet joko olen paljon hankkinut tavaraa ja minä olen ihan ihmeissäni että enhän minä nyt vielä tässä vaiheessa...
No joo huomasin että kyllähän tässä lähennellään puoltaväliä joten voisihan sitä varmaan jotain hankkia ettei tartte kaikkee kerralla. Ehkä sitten tulee kunnon innostus rakenneultran jälkeen jos saisi vihiä sukupuolesta, siihen täytyisi vielä jännätä parisen viikkoa :( 
Vauvan huone pitäisi myös maalata mutta en ole ihan varma siitä kuinka noita maalaushommeleita nyt raskauden aikana suositellaan tekeväksi, jos täytyy oottaa että tuo mies joutaa niin sitten on kyllä nyytti jo pihalla varmaan ennen sitä!
No kuitenkin muitten kyselyistä innostuneena tuli jotakin hankittua...


Ja vaunuja kävin jo katselemassa yhdessä paikassa, vielä täytyisi pari lastentarvikeliikettä koluta ja vertailla eri valmistajien yhdistelmiä. Alkuun olisin halunnut Emmaljungan valkoiset Leatherette-vaunut mutta totesin että voisin hankkia hieman huokeammat ja ennen kaikkea ketterämmät ja kevyemmät. Tuolla liikkeessä ihastuin näihin Jedo-merkin vaunuihin:


Mutta valkoisena:


Haluan ehdottomasti tuollaisen 3 in 1 Travel system paketin. Yksi mitä olen myös haaveillut on Cosatton Golihtly-vaunut, mutta niissä hieman mietityttää renkaat ja sitten se että kaukalo on ainoastaan auton vöihin kiinnitettävä. En tiedä kuinka iso miinus se on, sillä en ole koskaan minkään muunlaista edes käyttänyt mutta kovastihan noita telakallisia malleja kehutaan.

Oho tulipa nyt pitkä postaus ja ei oikeastaan tainnut edes kovin mitään painavaa asiaa olla mutta tarviiko sitä nyt niin aina ollakkaan :D 
No nyt kuitenkin tämä lähtee nauttimaan tuosta keväisestä kelistä joten palailemisiin....

JoJo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti