sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sisustusintoa!

Käväisimme tänään anoppilassa ja kävin vaihteen vuoksi siellä vähän navettaa penkomassa jos vaikka löytyisi jotain kivoja aarteita. Ja löytyihän sieltä tottakai!

Ajattelin kotiin raahata sieltä vanhan lankkuoven minkä laittaisin johonkin seinään nojaamaan ja siihen sitten virittäisin valoja, valokuvia yms...
Sitten löysin vanhan lankuista tehdyn pirttipöydän jonka penkit meillä itse asiassa kotona jo onkin. Nyt vielä ajattelin että sen pöydän hakisin, harkinnassa on vain vielä että maalaisinko sen valkoiseksi vai pastellin vaaleanpunaiseksi, tällä hetkellä se on semoinen vaaleahko mintunvihreä. Ei välttämättä paha sekään varsinkaan kun siinä on kiva kulunut pinta.
Sopisi hyvin yhteen toisen löydön kanssa mikä oli semmoinen mintunvihreä lipasto/taso. Sitä en tiiä raskinko maalata kun se kai on vähän arvokkaampi kaluste. Nyt ei vaan sattunut oleen peräkärryä mukana niin täytynee laittaa ukko asialle ja pyytää sen viikolla ne hakemaan. Se kyllä uhkasi että ennen kun ne tulee niin minun täytyy näyttää sille paikat mihin ne mahutan tai se ei suostu raahaan niitä :D

Tästä kaikesta innostuneena halusin vähän kesää muutenkin kotiin niin hain verhot Hemtexiltä kun oli niin hyvä alennus.


 Sain ainakin johonkin sitä kauan kaipaamaani ruusukuviota :)
Tämän pöydän tilalle haluan sen vanhan pirttipöydän, vielä en vain tiedä laittaisinkö tämän sitten keittiöön ja veisin sieltä nykyisen pienen pyöreän pöydän pois, vaiko sitten toisinpäin??


 Vanhan singerin päälle ja hääkuvan alle löytyi niin ihana tekstikyltti että pakkohan se oli siihen hankkia!


 Olen pitkään myös etsinyt kivan näköistä kynnysmattoa ja tänään sitten löytyi juuri oikeanlainen Hemtexistä.


Tämmöisiä hankintoja tällä kertaa tuli tehtyä, katsotaan mitä seuraavaksi keksisi!

Palailemisiin
JoJo

1 kommentti:

  1. Kivoja löytöjä! Sinuna pitäisin ehkä sen pyöreän pöydän, kun olet nyt ihastunut tuohon maalaisromantiikkaan. Ihanaa kun on tuollainen aarreaitta :)

    VastaaPoista